top of page

Power up your motivation en ga iedere dag vol goede moed naar je werk!

Je wordt ’s ochtends wakker en je hebt meer zin om in je bed te blijven liggen dan aan de dag te beginnen en naar je werk te gaan? ‘Power up your motivation’! Ga voluit voor je doelen en dat met passie en enthousiasme… maar hoe doe je dat?Word je eigen ‘cheerleader’

Negatieve gedachten nemen al snel de bovenhand en deze gaan vaak gepaard met een ongemotiveerd gevoel. Wat doe je daaraan? Geef jezelf complimentjes en durf tegen jezelf te zeggen wat je goed doet! Je negatieve gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Doe wat je graag doet

Motivatie krijg je enkel door iets te doen dat je graag doet en dat je écht leuk vindt. Achterhaal wat je graag doet en waar je naar uitkijkt en plan zo je dag anders in. Op deze manier heb je iedere dag iets waar je naar uitkijkt.


Ontspan

Er is niets zo slecht voor je motivatie als stress. Gun jezelf een moment van bezinning, neem af en toe een pauze en doe dan iets dat je leuk vindt en dat je motiveert.


Ga op zoek naar een positief voorbeeld

De mensen om je heen hebben meer invloed op jouw motivatie dan je zelf zou denken. Vermijd negativisme en ga om met mensen die positiviteit en enthousiasme uitstralen. Zij houden je motivatie hoog en helpen jou je doelen te bereiken.


Laat anderen meegenieten van jouw motivatie

Eens je zelf overloopt van motivatie, kan je ook anderen motiveren. Deel je enthousiasme en ervaringen met je collega’s, want geef toe, met z’n alle gemotiveerd zijn is nog veel leuker!


Hebben jij en jouw collega’s/ jouw werknemers nood aan extra motivatie? Contacteer ons voor meer informatie over onze workshops!


Power up your motivation, … Inspirational, motivational, very energetic and highly contagious…

126 weergaven0 opmerkingen
bottom of page