top of page

TEAMBUILDINGS

CITY GAMES

Dit GPS stadsspel leidt u op een verrassende manier langs alle bekende én minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone u een uitdagende vraag of raadsel voor. Met een beetje creativiteit en samenwerking kunt u samen met uw team onze multimediale hints ontcijferen. Extra punten scoort u met ludieke foto- en filmopdrachten en fotostickers. Kruist de geheimzinnige outsider jullie pad, aarzel dan niet om hem te strikken! Zijn opdrachten kunnen jullie score aardig aandikken! Hou ook de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen! 

TEAMBUILDING OP MAAT

Wenst u een volledig uitgewerkte teambuilding op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij stellen een volledig uitgewerkt programma op samen met de klant! (activiteiten, catering, materiaal...)

Wenst u al wat inspiratie op te doen? Bekijk dan zeker ons vast aanbod.

2CV RALLY 

Elk team beschikt over een 2CV en een “on the way” beschrijving. Onderweg moeten er vragen opgelost worden en praktische proeven tot een goed einde gebracht worden. 


Dit wordt gegarandeerd een top-event. Combinatie van het rijden met een klassieker, het navigeren door schitterende streken en het samenwerken om een groepsprestatie neer te zetten zijn de ingrediënten van een geslaagd teamevent!

WIE IS DE MOL?

Ik ben het, de MOL. Ik nodig u uit om met mij een spel te spelen. Maar let op, nu ziet u mij misschien als uw vriend(in) of zelfs als vertrouwenspersoon. En misschien doet u dat die bewuste dag ook, maar weet één ding... Die dag is niets wat het lijkt! 

Nooit hebben vertrouwen en wantrouwen zo dicht bij elkaar gestaan! Welkom in de wereld van de MOL!

FIETS RALLY 

Tijdens de rally fietsen we langsheen enkele mooie bezienswaardigheden in de streek! De deelnemers worden opgesplitst in verschillende teams. Onderweg zijn verschillende stopplaatsen waar men telkens in team een opdracht uitvoert. Hoe beter en sneller de opdracht wordt uitgevoerd, hoe meer punten men kan verzamelen tijdens de rally. 

De opdrachten bestaan uit raadsels, foto opdrachten, doe-opdrachten, etc. Bovendien krijgt elk team een digitaal fototoestel mee, waarmee ze gedurende de tocht foto's naar hartenlust kunnen nemen. Achteraf worden alle foto's digitaal toegestuurd, een leuk souvenir! 


 

HIGHLAND GAMES

Laat de Schot in u los! De Highland games is een wereldwijd begrip. Schotse clans gingen de strijd aan om te laten zien wie de sterkste was. De spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier! 


Voorbeelden van opdrachten: jutezak werpen, hamerslingeren, touwtrekken, boomstamwerpen, etc. Aan het eind van het spel krijgt u te horen welk team de onbetwiste winnaar is.


 

HAKA

De Haka is een wereldberoemd fenomeen uit Nieuw-Zeeland. Haka betekent letterlijk ʻdansʼ. Het is vaak een uiting van uiterlijke en innerlijke kracht. In de Maori cultuur bestaan er voor vele gelegenheden verschillende soorten Haka, bij huwelijken, begrafenissen,… Elke gelegenheid is goed!

 

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en iedereen kan zich eens goed uitleven! De Haka die wij aanbieden is ideaal om een leuke en ontspannen teambuilding te hebben met uw team!

ESCAPE TO THE VICTORY 

Escape to the vicotory is een mobiel escape game concept. Elk team krijgt een grote box die beetje bij beetje zijn geheimen zal prijsgeven. Eens de box geopend wordt, start de klok met aftellen. Door samen te werken aan puzzels, raadsels en teamopdrachten, zullen de teams ontdekken hoe ze de bom van “the Crazy Scientist” onschadelijk kunnen maken. 


Per box kunnen 8 tot 15 deelnemers op ontdekking trekken. Deze mobiele escape-game kan overal gespeeld worden (indoor/outdoor) en neemt inclusief briefing en debriefing ongeveer 2u15’ in beslag (kan aangepast worden naar persoonlijke wensen). 

TEAMBUILDING CHALLENGE

In groepjes van vijf à acht personen nemen de deelnemers het in allerhande proeven tegen elkaar op. De opdrachten kunnen zowel denkopdrachten, doe-opdrachten als creatieve opdrachten zijn. Voor elke opdracht is de bijdrage van elk groepslid doorslaggevend. Teamspirit, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid en tactisch inzicht komen allemaal aan bod.


Voorbeelden van opdrachten: o.a. aardbal, pedalorace, blindeman race, zaklopen, door de hoepel, mijnenveld, traffic jam, watergootjes, plankendiagram, etc.

BOERDERIJSPELEN

Op de boerderij is er heel wat werk! Deze boerderijspelen herinneren u vast wel aan de typische taken op en rond het erf.


Verschillende teams zetten hun boer(in)vaardigheden in en kijken over elkaars schouder mee naar het succes van hun oogst. De activiteiten zijn zeer divers en steeds gelinkt aan de boerderij: hooizakbowling, kruiwagenrace, eierwerpen, geiten melken, boederijquiz, dierenmemory, etc. Indien jullie dit wensen, kunnen jullie schapen drijven of streekproducten proeven tussendoor. Boerderijspelen zijn interessant om een leuke dag te beleven met uw team! 

WHITE COLLAR BOXING 

Een intensieve, zeer leuke en uitdagende bokstraining voor ondernemers, managers of mensen met een zittend beroep.

 

WCB gebeurt onder de zeer deskundige begeleiding van trainers die zowel thuis zijn in de boks- als in de bedrijfswereld. WCB is respectvol, veilig en niet-agressief.

TAIKO

Taiko is een Japanse en moderne vorm van percussie, een leuke variant op de normale teambuildingsactiviteiten. Het voordeel van Taiko is dat iedereen vanuit hetzelfde punt vertrekt, namelijk zonder voorkennis. In het begin slaat iedereen op zijn eigen manier en op zijn eigen ritme, maar gaandeweg pikt men het ritme van de groep op en wordt iedereen een geheel.

bottom of page