top of page

TAALSPORTKAMPEN

Les Jeunes Olympiques
Frans leren via speciaal, creatief uitgewerkte spelletjes in combinatie met sportactiviteiten. Geen taaloefeningen in een klas, wel Frans leren al spelend en sportend. We ontwikkelden een dynamische en interactieve methode om Frans aan te leren via spelvormen voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

 

Het moet voor de kinderen echt leuk en praktisch zijn, geen saai klaslokaal. Luisteren, ervaren, praten, spelen en sporten, alles gebeurt in het Frans, 5 dagen per week! Les Jeunes Olympiques is een waar taalbad voor de kinderen en een toegankelijk concept waarbij kinderen Frans kunnen leren binnen een speelse en vertrouwde omgeving. Sympa, n'est-ce pas?


All American Sports Camp
Leer Engels op een interactieve en dynamische manier! Aan de hand van de typische Amerikaanse sporten zoals baseball, basketbal, hockey leren de kinderen zich uit te drukken in het Engels op een losse manier. Geen theoretische les, maar echte situaties waarin de kinderen moeten communiceren met elkaar voor, na en tijdens het sporten. 


Dit kamp is gericht op kinderen tussen 10 en 15 jaar. Doel van het kamp is dat de drempel om Engels te spreken verlaagd wordt en dat de kinderen hun woordenschat en grammatica uitbreiden. Just do it!

Junior Kamp - Nederlands (anderstaligen)

Taal, anders bekeken! De Nederlandse taal leren op een speelse, maar educatieve manier? Het Junior kamp is dé ideale manier om de eerste Nederlandse zinnetjes perfect onder de knie te krijgen.

 

Dit kamp is gericht naar kinderen van 5 - 10 jaar. Andere leeftijden zijn op aanvraag mogelijk. Het is gericht op het leren van de Nederlandse taal maar plezier wordt uiteraard verzekerd!

Wenst u meer informatie over de taalkampen? Aarzel niet om ons te contacteren!
 

bottom of page