top of page

Lekker ontspannen na een dag op school?

Kinderen zitten volop in hun ontwikkelingsfase, voldoende bewegen en spelen is dus cruciaal! Sport na school zorgt voor een sportieve uitlaatklep en is ideaal om je kinderen te laten kennismaken met verschillende sporten. Waarom bewegen zo belangrijk is voor je kind? Wij vertellen je er alles over!# Een goede motorische ontwikkeling

Kinderen hebben nood aan sport en beweging. Niet alleen kunnen ze hier hun energie kwijt, het komt ook hun motorische ontwikkeling ten goede.


# Levenslang sporten

Levenslang sporten? De basis wordt al op jonge leeftijd gelegd! Jong geleerd, is oud gedaan zegt men wel eens en dat is ook voor sporten het geval. Wie regelmatig sport als kind, is later ook meer geneigd om aan sport te doen.


# Ontwikkeling van sociale vaardigheden

Sporten doe je niet alleen. Je kind komt tijdens het sporten terecht in een groep, maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en leert om samen met anderen een doel te bereiken.


# Plezier

Het laatste en misschien wel belangrijkste voordeel, plezier! Sporten is plezier maken. Kies samen met je kind een sport die hij of zij graag doet en je zal zien dat alles dan vanzelf gaat.


Bewegen is goed voor je kind, dat staat vast. Nu rest jou alleen nog om samen met je kind de geschikte sport uit te kiezen!

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page