AANBOD VOOR BEDRIJVEN

Van plan om de vitaliteit aan te pakken op de werkvloer? Wij helpen u graag verder in de concrete uitwerking van uw initiatief. Om een uitstekend beeld te krijgen van de noden en de wensen van uw onderneming opteren we om te beginnen met een grondige VITALITEITSSCAN op maat van het bedrijf en het team. Die scan bestaat zowel uit:

  • Een fysiek luik waarbij we aan de hand van medische testapparatuur de algemene fitheid van de werknemers meten. Die testapparatuur is met elkaar verbonden via bluetooth en stuurt alle resultaat meteen naar ons cloudbased platform.

  • Een mentaal luik waarbij we aan de hand van gevalideerde vragenlijsten verschillende topics bevragen zoals onder andere ergonomie, computergebruik, motivatie en werkgeluk.

Na de testen krijgt elke werknemer een gedetailleerde en individuele rapportage. Als bedrijf krijgt u ook een groepsanalyse, zonder dat de privacy van de werknemers daarbij geschonden wordt. Uit die analyse kunnen we dan uitstekend bepalen op welke pijler we vooral moeten inzetten om de bevlogenheid van de medewerkers te verhogen.


Baseline van onze aanpak rond vitaliteit: Meten is weten.

Ons aanbod hebben we opgedeeld in onderstaande 3 pijlers:

MOVE

De eerste pijler van vitaliteit. We hoeven er geen tekening bij te maken. Wat beweging in uw dag steken brengt tal van voordelen met zich mee. Ontdek ons aanbod.

MENTAL

De tweede pijler van vitaliteit. Een gezonde geest in een gezond lichaam is dé key tot een lang leven. Die gezonde geest kunnen we aanscherpen.

TEAM

De derde pijler van vitaliteit. One team, one dream! Een goed geoliede machine is tot wonderen in staat. Ontdek onze teambuildingsactiviteiten.

 093 94 39 96

Ma - vrij  (8u30 - 17u)

BEZOEK ONS

Burgstraat 18k

9000, Gent 

Sports | Well-being | Vitality
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2021, Amitabha BV. 

Vind          onze algemene voorwaarden